Мартин Данона не прилича на себе си: Виж колко напълня!

Мартин Данона не прилича на себе си: Виж колко напълня!
5 (100%) 1 vote

Мартин Данона се ояде от политиката, не прилича на себе си!

Бившият плейбой Мартин Данона напълно се е запуснал. Животът му след парламента е променил баровеца драстично. Бившият депутат Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона, е неузнаваем.

Мартин Данона

Мартин Данона се запусна зверски

В недалечното минало бизнесменът е избиран на няколко пъти за най-желан ерген. Той се прочу с любовната си история с поп фолк дивата Анелия.

„Медийният ми образ няма нищо общо с мен. Аз не съм разглезено богаташко синче, което пръска пари по нощните клубове”, казваше за себе си пловдивския бизнесмен. Той не обича да говори за връзката си с Анелия, защото всеки е поел по собствения си път.

Двамата се запознават в обща компания през 2007 година. Едва година и половина по-късно пламнала любовта помежду им. Толкова продължила и връзката им. С днешна дата двамата са запазили добрите си отношения. Данона твърди, че такива отношения той има с всичките си бивши гаджета.

Данона винаги се е радвал на огромно женско внимание. Той стана народен представител чрез партията на Николай Бареков „България без цензура”. Но политическата му кариера приключи много бързо. С днешна дата богаташа се занимава само с бизнеса си. И няма жена около себе си.

Папараци го ловнаха самотен да отмаря на родното Черноморие. Той бил без гадже, но пуснал шкембе. Излежавал се в тузарски комплекс в Лозенец. От атлетичното му тяло, с което омайваше момичетата, нямало и помен, удивени са курортисти, които са го познали.

„Политиката не е променила отношението ми към жените. Аз съм естет, ценител съм на женската хубост, кавалер. По принцип харесвам чернокосите, но съм имал отношения и с русокоси. Сега обаче няма жена до мен.

Още не е дошъл момента или просто не съм срещнал подходящия човек. Иначе смятам да създам семейство, мисля много често за наследник, даже искам поне три деца”, заяви преди време Мартин Иванов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар