Венета Райкова се тръшна болна: Нямам сили вече, на легло съм! (още подробности)

Венета Райкова се тръшна болна: Нямам сили вече, на легло съм! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова се поболя покрай продажбите на книгата си!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова се тръшна болна и на легло. Това сподели самата тя в мрежата като помоли всички да не я безпокоят и търсят с въпроси за най-новата й книга „Скандал“. Тя увери, че е изпълнила задълженията си и е разписала всички поръчани бройки на читателите.

Венета Райкова

Венета Райкова се тръшна болна от многото работа покрай книгата си

„Тук са малко повече от 500 книги – всички те, вече подписани от мен тръгнаха към чужбина и към читателите, които ги бяха поръчали от сайта. Много моля не ми пишете на лични относно доставките.

Върнах се болна от морето – кашлица, хрема, болно гърло, от климатиците в склада, се разболях още повече, така че следващите дни ще прекарам в леглото вкъщи, нямам сили вече.

Много е лошо посред лято да те тресе… не съм спала цяла нощ… реве ми се, нямам сили вече…

Мислех, че ще го изкарам на крак, но по летищата климатиците, а после и в София не се спрях вкъщи да си почина. Но като бях поела ангажимент да подпиша книгите два дни ходих в склада и съвсем се подредих!“, оплака се Венета Райкова.

Блондинката обаче не пропусна да се похвали преди дни с успеха на романа си. Още повече след нелепите слухове, че героят в него на име Писко, бил всъщност рапърът Криско.

„От сутринта, покрай измисления скандал с Писко, са продадени хиляда бройки от „Скандал“! Опитаха се да ми извадят очите, а ми изписаха веждите! Благодаря!“, радва се водещата на „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар