Николай Бареков шокира: Фирма „Трейс“ е гушнала 1 милиард от обществени поръчки при ГЕРБ! (виж тук)

Гласувайте за статията

Николай Бареков скандализира обществеността с разкритието си за фирма Трейс!

Евродепутатът Николай Бареков шокира с повече от скандално разкритие. То касае нашумялата покрай зверската катастрофа край Своге фирма Трейс.

фирма Трейс

Николай Бареков скандализира обществото с изнесените данни за фирма „Трейс“

Която, по думите на Бареков, само при управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ, е гушнала рекордните 1 милиард лева за обществени поръчки. Ето точните разкрития на депутата, а вие сами преценете как да коментирате и на кого да вярвате:

„За последните десет години управление на ГЕРБ фирма Трейс е прибрала 1 милиард от обществени поръчки за магистралите Тракия, Хемус и околовръстното в София.

Дъщерната фирма на Трейс, ремонтирала пътя убиец край Своге, обаче предвидливо е закрита преди катастрофата с автобуса и изтичането на гаранционния срок, а активите прехвърлени на друга фирма.

От умрял – писмо! Това ще бъде възмездието на близката до властта олигархична пътно-строителна фирма. Пленена държава, пленен робски народ, в която човешкия живот струва евтино, а асфалтът твърде скъпо.

Ще се окаже, че над Трейс е акад. Антон Дончев, над академика е АПИ, над АПИ е Кабинета, а над Кабинета – Мафията. Идва Време разделно…“, скочи Николай Бареков. Макар че, както е ясно отдавна, кучетата си лаят, а керванът си върви.

Тепърва ще се следи развръзката по случая с фирма Трейс и ще се разбере дали тя ще понесе отговорността си за трагедията край Своге.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар