Това Криско ли е: Рапърът стана черен като катран!

Това Криско ли е: Рапърът стана черен като катран!
5 (100%) 1 vote

Криско стана черен като катран, не спира да се пече на плажа!

Криско е станал черен като катран. Рапърът се похвали, че се е сдобил с тен, за който негрите могат да му се чудят. Лошото момче на хип-хопа заяви, че дори жителите на Черния континент могат да му завидят за тена, който има.

Криско

Криско стана черен като негър, не спира да събира тен

„Май за първо лято съм толкова черен” шегува се изпълнителят. Както винаги и тази година Криско е зает през летните месеци, защото непрекъснато е по участия.

За негов късмет те са били все край морето. Затова и Кристиян Тилев-Криско си е наел къща, къдато отдъхва заедно с антуража си от музикалната компания.

Вилата, в кояато се е настанил Криско има басейн. Именно там певецът се е припичал на слънце и е събирал тен. Той стана толкова черен само за няколко седмици.

На слънчевия му загар може да завиди дори Николета Лозанова, която също се перчи с чернилката по тялото си.

До Криско неотлъчно бе и неговата любима Цветелина Петрова. Влюбените се отдадоха на релакс и на пълна отмора в красивия Несебър. Те пориха вълните с луксозна яхта.

На морското возило освен Цвети и гаджето й бяха приятелките й, които също се снимаха от тузарското пътешествие. Освен да събират тен и да се возят на луксозната яхта, рапъра и стюардесата си вдигаха адреналина, като се возиха на джет.

„И във въздуха, и във водата, и на земята си номер 1“, коментират последователите на Цвети в мрежата. Криско пък се похвали, че скоро феновете могат да очакват нова песен от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар