Ива Екимова: Различавайте човека на думите от човека на делата! (кой обиди пиарката)

Ива Екимова: Различавайте човека на думите от човека на делата! (кой обиди пиарката)
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова с неочакван коментар, обидена ли е някому?!

Пиарката Ива Екимова шашна виртуалните си приятели с неочакван пост. От който мнозина заподозряха, че вдовицата на Дими от Сленг е наранена от предатели. Или поне силно обидена на някой, когото доскоро е считала за свой приятел.

Ива Екимова

Чаровната Ива Екимова с неочакван пост в мрежата, на предателство ли се натъкна пиарката?!

„Различавайте човека на думите от човека на делата. Това е тънка разлика, като разликата между приятели, които ви ценят заради вас самия и тези, ценящи ви заради вашето положение.

Лошите думи, дори без лоши дела, са достатъчно лоши. Но е още по-лошо, когато няма лоши думи, но има лоши дела. Никой не може да яде думи (истински вятър) или да живее с любезност (учтива измама).

Да хващаш птици с огледала е съвършен трик. Само суетата се задоволява с вятъра. За да възвърнат своята стойност, думите трябва да са подкрепени с дела.

Дървета, които не дават плод, а само листа, обикновено нямат сърце и сърцевина. Човек трябва да знае кои са полезни и кои служат само за сянка… Балтазар Грасиан“, цитира думите Ива Екимова в профила си.

Тя не уточни дали постът й има реална причина, свързана със самата нея, но от опит знаем, че всяко действие си има причина. А крушката си има опашка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар