Лъсна скандалната истина за Доналд и Мелания Тръмп

Гласувайте за статията

Очевидно помежду им отдавна е нахлула студенина в отношенията

Скандалната истина за Доналд и Мелания Тръмп излезе на бял свят.

От доста време насам отношенията между американския държавен глава и съпругата му Мелания Тръмп, са обект на множество спекулации.

Мелания Тръмп

Очевидно помежду им отдавна е нахлула студенина в отношенията

Служители то Белия дом разкриват, че Доналд и Мелания Тръмп почти не прекарват време заедно. Освен това двамата спят в отделни стаи.
Също така прави впечатление, че напоследък публичните изяви на първата дама, са доста редки. Дори в случаите, в които се показва, тя стои като безмълвен манекен до съпруга си.

От тяхната връзка определено лъха студенина, която може да бъде усетена още от километри. Напрежението помежду им може да бъде разрязано с нож.
След последните разкрития, от които стана ясно, че американският президент е плащал на жени, за да си мълчат, че са имали интимни отношения с него, едва ли някой би обвинил словенката за студеното държание.

Въпреки всички неразбирателства помежду им, президентската двойка играе повече от добре пред камерите. Те изглеждат като сплотено семейство и винаги се държат за ръка… поне на пръв поглед.

Писателката Нел Сковел обаче разкрива любопитен факт за президентската двойка. Тя разкрива, че при все, че Доналд и Мелания Тръмп се преструват умело, че се държат за ръце, всъщност не е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар