Тризначките сгазиха сериозно лука

Тризначките сгазиха сериозно лука
4.67 (93.33%) 3 votes

Вероятно трите ще умуват в британската столица как да изчистят борчовете и името си

Помните ли тризначките от Благоевград – Вяра, Надежда и Любов, които придобиха известност покрай участието си в риалитито Биг Брадър?

Запознати издават, че тризначките са се вкарали в нови проблеми. Те се скрили в Лондон от съда, след като профукали 200 хиляди лева награда от Биг Брадър.

тризначките

Вероятно трите ще умуват в британската столица как да изчистят борчовете и името си

Тризначките твърдят, че причината за бягството им в британската столица се корени в това, че са обидени на родния си град и държава. Обидата е породена от това, че те непрекъснато са обект на подигравки.

Други обаче твърдят, че бягството им се дължи на осъдителна присъда , която поиска и получи от съда в Благоевград продуцентът на риалитито Нико Тупарев, отбелязва „Телеграф“. Припомняме, че тризначките бяха осъдени да платят на Тупарев 5 хиляди лева за това, че го оклеветиха в национален ефир. Според твърденията им продуцентът на риалитито участвал в престъпна схема за трафик на жени и искал да ги превърне в момичета на повикване.

Същевременно родителката на тризначките – Любка, бе осъдена да плати 3089 лв. на общината за двата апартамента, за които не е плащала наем в периода 2013-2016 година.
По всяка вероятност в Лондон трите сестри ще умуват по какъв начин да изчистят борчовете и името си, без да се хващат с унизителна (според думите им) работа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар