Кой съсипа щерката на Симеон Сакскобургготски?

Гласувайте за статията

В основата на вида й се крие сериозен здравословен проблем

При поредната публична изява на щерката на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, хората си зададоха въпроса: „Кой я е съсипал така?“.

Всъщност въпросът никак не е случаен, имайки предвид вида на дъщерята на Симеон Сакскобургготски.
Княгиня Калина изглежда като излязла от филм на ужасите. Вярно е, че никога не е била първа красавица, но този път тя направо е обезобразена.

Симеон Сакскобургготски

В основата на вида й се крие сериозен здравословен проблем

Хората са категорични, че екстравагантността на дъщерята на Симеон Сакскобургготски, е преминала всякакви граници и вече граничи със скандал.
Запознати припомнят, че княгиня калина от 16 години насам показва все по-изтънен и чип нос.

Шегаджии с пиперлив език дори я сравняват с обезобразения от пластичните операции Майкъл Джексън и със злодея Валдемор от фантастичната сага „Хари Потър“, който няма нос и прилича на змия.

Оказва се обаче, че жестоко пострадалият нос на княгиня Калина далеч не е в резултат на множеството пластични операции, а на тежка лекарска грешка. Тя е била допусната още през 1999 година. Това стана ясно тези дни от разкритията на зетя на Симеон Сакскобургготски – Китин Муньос пред испанското списание „Ола“.

Ето какво споделя той:
„Касае се за медицински проблем. Когато е била в колежа на 8 години, тя си е счупила два зъба. През 1999 г., докато изучава изкуство в Лондон, Калина отишла при зъболекар, който да облече проблемните резци. За лош късмет обаче зъболекарят е пробил твърде много основата на челюстната кост и я е увредил необратимо, разказва Муньос. Лекарската грешка причинила сериозни проблеми, остро възпаление и вирусна инфекция, което довело до нова интервенция“.

През 2000 г., когато Калина придружавала съпруга си по време на експедиция, инфекцията се възобновила. Тъй като били насред морето, нямало възможност за адекватно медицинско лечение. Условията в морето причинили жестоко обостряне на инфекцията и състоянието й се влошило още повече и дори засегнало окото.

Върнали се на сушата по спешност и княгиня Калина била оперирана по спешност. Приоритет било премахването на инфекцията, което пък причинило увреждания от естетичен характер. Китин заключава, че това е истината за проблема, пише pik.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар