Веселин Маринов отвя Преслава

Гласувайте за статията

Отново се нареди на призовите места по продажби

Веселин Маринов отвя Преслава с невиждана лекота.

Няма шега, няма измама, оказва се, че Веселин Маринов, е най-слушаният изпълнител в страната.

Официалната класация на чалга-империята „Пайнер“ сочи, че именно Веселин Маринов е сред най-продаваните изпълнители, а албумът му, е сред най-тиражираните.
Чалга „фабриката“ публикува на интернет страницата си класацията за продажби, от която става ясно, че Веселин Маринов е безспорен лидер.

Веселин Маринов

Отново се нареди на призовите места по продажби

Единствената, която успява да разбие хегемонията на Веселин Маринов, е Преслава. Въпреки това добричлийката е доста далеч от постиженията му. За никого не е тайна, че Маринов е известен със своя работохолизъм и безкрайните му турнета по морето и из вътрешността на страната.

Албумите, които го изстрелват в друга музикална вселена, са „Представи си…“ и „Златни хитове“. Веднага след това се нарежда музикалната компилация „Хитовете на Преслава“, следвана от албума „Носталгия“ на Маринов.

Певецът, който преди броени дни навърши 57 години сподели съвсем нескромно:
„Старая се винаги да бъда перфектен пред публиката. Няма нищо случайно. Всичко е свързано с огромен труд, много репетиции и много мисъл. Всеки път след концертите стават уникални срещи. Хората правят изповеди. Идват за автографи, говорим си и след това аз оставам да се снимам с тях. Тогава има една малка близост между мен и тях. И преди самата снимка те споделят такива неща, че ти пълнят душата.“.

Всъщност успехите му не са нищо ново. Само преди година той отново зае призовото място по продажби и отново не остави никакъв шанс на чалга идолите. Дори Фики трябваше да се задоволи с утешителното второ място, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар