Не е за вярване! Вижте какво направи Любо Нейков

Гласувайте за статията

Комикът направи изключително благороден жест

Известният комик Любо Нейков направи нещо, с което остави всички без думи.

За никого не е тайна, че той от години се грижи изцяло за дъщерята на брат си, която остана полусирак след неговата смърт през 2013 година.
Любо Нейков официализирал нещата като подал документи за попечителство. Според процедурата той се води официален настойник на племенницата си Ина.

Любо Нейков

Комикът направи изключително благороден жест

Още след трагичната смърт на брата на Любо Нейков – Цветан, който напусна този свят без време в резултат на инфаркт, комикът осиновил дъщеря му.
Тогава Ина била едва 16-годишна и Любо Нейков я взел да живее в дома си, за да й бъде по-леко да преодолее загубата на родителя си.

И до ден днешен Ина обитава жилището на комика. Тя живее заедно със съпругата му Гинка и биологичната им дъщеричка Анна. При все, че разликата между двете момичета е доста голяма, те се обичат като кръвни сестри.

Анна не спира да подражава на кака си Ина, която към днешна дата вече е на 21 години. Ина често пъти отменя Любо Нейков и Гинка в отглеждането на момиченцето им, когато имат ангажименти, или просто искат да хапнат в ресторант насаме.

Тя е изключително благодарна за жеста, който чичо й направил като я осиновил, предлагайки й безгрижен живот.
Освен, че Любо Нейков поел изцяло разходите по образованието на Ина, той й направил и собствен банков влог, в който вкарва редовно солидни суми.

Преди Ина да завърши училище, комикът искал да я изпрати за следва в чужбина. Тя обаче пожелала да остане в родината си при тях и той уважил решението й. Оставил я сама да избира посоката, в която ще продължи да трупа знания и не проявявал излишна амбициозност, характерна за повечето родители, пише

Ина се увлича по медицината и по-специално по акушеро-гинекологията. Нейков дори успял да я уреди на стаж в Майчин дом, където тя бързо навлязла в затерията и впечатлила целия екип, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар