Тони Димитрова не е на себе си, след като научи истината

Тони Димитрова не е на себе си, след като научи истината
5 (100%) 1 vote

Певицата няма думи, с които да опише разочарованието

От близкото обкръжение на певицата Тони Димитрова издават, че от известно време насам тя не е на себе си.

Причината за това е горчивата истина, която Тони Димитрова е научила за бившия си съпруг.
Оказва се, че бившият мъж на изпълнителката на „Ах, морето“ – Милен, й е нанесъл поредния тежък удар като е създал ново семейство, тайно от нея.

Тони Димитрова

Певицата няма думи, с които да опише разочарованието

Бургазлийката отдавна се е простила с мисълта, че двамата може да са заедно отново. Все пак обаче тя очаквала от Милен Добрев да изпълнява задълженията си като родител на общата им дъщеря Магдалена.

Още преди години Тони Димитрова и бившата й изгора се разделили заради безкрайните им скандали. По онова време дъщеричката им тъкмо прохождала. Впоследствие двойката правела няколко пъти опити да се съберат отново и да възродят любовта си, създавайки нормална семейна обстановка за общото им дете. Нещата обаче не се получавали така, както очаквали и всеки опит завършвал с провал и поредното разочарование за Тони Димитрова.

В последните шест години, Тони Димитрова не само изцяло се отказала от идеята да се съберат отново с Милен, а дори изгубила и следите му.
Бащата на дъщеря й изведнъж се изпарил. Той престанал да търси не само нея, а и дъщеря им. Тони Димитрова така и не успявала да си обясни каква е причината за рязката промяна в поведението му.

Въпреки всичко обаче, сърце не й дало да заведе дело и да го съди за издръжка. Така бившият й съпруг избягал и от отговорността си като родител. Дъщеря му Магдалена не видяла и пукнат лев от баща си, дори и за скорошния си абитуриентски бал.

В крайна сметка станало ясно, че Милен създал ново семейство. Дори Магдалена нямала никакво желание да се запознае с тях, тъй като се чувствала изключително разочарована и предадена от собствения си баща, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар