Грузински наркобарон поема кокаина на Брендо

Гласувайте за статията

Брендо успя да се измъкне от властите

Гиа Хергиани засечен на среща с роднина на Брендо в хотел „Рила“

Най-известният грузински наркобарон поема кокаиновите канали на Евелин Банев-Брендо. Това разкриват пред „Уикенд“ източници от службита за сигурност. Преди месец е била засечена среща между грузинеца Гиа Хергиани и лица близко до Банев. Рандевуто е било направено в апартамент в столичния хотел „Рила“, който отскоро е собственост на Брендо – отбелязва изданието.

Според антимафиоти, запознати перфектно с процесите, случващи се в ъндърграунда, целта на срещата е била Гиа да поеме бизнеса с кокаин на нашия мафиот, за което той да получава процент от всяка сделка. Брендо е в неизвестност и е обявен за издирване от Интерпол. Това се случи, след като бе окончателно осъден от роден съд на 6 години затвор за пране на пари. Бандитът има и още две влезли в сила присъди – 20 години в Италия и 10 години в Румъния. Според изданието в момента Банев се укрива в Дубай.

Гиа е един от малкото ъндърграунд играчи в световен мащаб, който може да управлява изградените досега наркоканали на Брендо. Грузинецът е подозиран от редица разузнавателни служби като топ доставчик на дрога в цяла Европа и част от Азия. Той е и в полезрението на ДАНС на наша територия. Името му става публично осветлено през 2008 г., когато на пристанище Бургас бе засечена пратка от Грузия на 375 кг хероин.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар