Вътрешният министър направи скандално разкритие за катастрофата, предизвикана от бащата на Румен Радев

Гласувайте за статията

Валентин Радев е разпоредил проверка по скандалния случай

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев направи скандални разкрития за катастрофата, предизвикана от бащата на президента Румен Радев – Георги Радев.

Припомняме, че случаят с потуления пътен инцидент, предизвикан от бащата на Румен Радев – Георги, предизвика голям обществен и медиен отзвук.

Валентин Радев

Валентин Радев е разпоредил проверка по скандалния случай

На 17 август Георги Радев блъсна с „Мерцедес“-а си инвалид с триколка. Инцидентът се разигра на кръгово кръстовище в Харманли.
Вместо да излезе от автомобила си и да помогне на пострадалия, Румен Радев остава в автомобила, заедно със съпругата си.

На местопроизшествието пристигат полиция и линейка, която откарва пострадалия в лечебно заведение.
Това, което разгневи обществото бе фактът, че полицаите, заети с разследването на инцидента, не са докладвали за него. Мълчанието по случая продължило цяла седмица.

В края на брифинга за кървавата катастрофа край Своге, репортерите притиснаха Валентин Радев и с въпроси за инцидента, предизвикан от Георги Радев.
Репортерите попитаха Валентин Радев докъде е стигнало разследването на пътнотранспортното произшествие, предизвикано от бащата на президента.

Валентин Радев отговори, че е разпоредил да бъде извършена проверка в Главна дирекция „Полиция“ и Инспектората към МВР. Проверката трябва да установи фактите, както и дали те са били манипулирани.

Валентин Радев сподели, че неговото убеждение е, че фактите не са такива, каквито се представят, а са били подменени. В заключение той посочи, че по всяка вероятност фалшификацията на фактите, е била направена от този, който е констатирал произшествието. Той ги е представил такива, каквито не са, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар