Таня Боева: Страх ме е от отвличане!

Гласувайте за статията

Таня се разведе с мъжа си през миналия декември

Бившият мъж и свекърът на певицата са раздледвани от полицията

„Да, вярно е! Наистина съм заплашена с побой и отвличане и ситуацията е особено тревожно. Притеснявам се за сигурността си, защото тези неща не са никак безобидни, а дори и на шега подобни закани не се изричат. За съжаление не мога да говоря нищо повече по темата, тъй като в момента се води следствие и имам забрана да давам изявления. Адвокатите ми също са на мнение, че докато полицията събира доказателства и не бъде образувано дело, не трябва да се дават никакви интервюта“ – споделя Таня Боева на страниците на „Уикенд“.

Преди дни в писмо до медиите певицата Таня Боева алармира, че е била заплашена с отвличане и побой от бившия си съпруг – композитора Михаил Бургуджиев, и баща му – известния бизнесмен Тодор Бургуджиев. Подобни закани са отправяни и към нейния нов партньор, с когото тя живее от 2 години малко след раздялата със съпруга й. Позабравената чалга изпълнителка е подала жалба в полицията и в момента се води досъдебно производство.

Особено гневен от обвиненията бил бизнесменът Тодор Бургуджиев, който вероятно ще съди певицата за опетнената си репутация. Според запознати до острата ситуация се стига след делото за развод, което стартира на 17 декември, миналата година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар