Камелия Тодорова: Съсипана съм

Певицата не е на себе си от тежката загуба
0

Певицата не е на себе си от тежката загуба

Джаз певицата Камелия Тодорова изплака, че е съсипана.

Припомняме, че преди броени дни Камелия Тодорова бе сполетяна от огромна трагедия. Близо десет години, след като Камелия Тодорова бдеше денонощно над майка си, възрастната жена напусна този свят.

Камелия Тодорова
Певицата не е на себе си от тежката загуба

Запознати издават, че родителката на джаз певицата страдала от десетки болести. Джаз изпълнителката дори похарчила всичките си пари за лечението на 93-годишната жена.
Всеки лев, който Тодорова изкарвала, отивал за лечението на майка й. Преди няколко дни обаче тя я изгуби безвъзвратно.

От близкото обкръжение на Камелия Тодорова споделят, че двете дами били много близки и имали силна връзка помежду си, докато силата на житейските закони не ги разделила.
През последните години Тодорова споделяла с хора от близкото си обкръжение, че почти цялата й заплата като преподавател в НБУ отива за лечението на майка й.

Тя си позволявала да ходи все по-рядко на участия заради грижите, които трябвало да полага за възрастната жена. Списъкът с диагнозите на 93-годишната Стойка, бил много дълъг. Тя страдала от сърце, болни стави, които затруднявали сериозно придвижването й, подагра, а за капак на всичко изкарала и три микроинсулта.

Именно заради утежненото финансово състояние покрай множеството болести на майка си, Камелия Тодорова се принуди преди няколко години да влезе и под покрива на ВИП Брадър. Припомняме, че двумесечният й престой в къщата, струва на продуцентите на риалити формата 40 хиляди лева.

Певицата още тогава очакваше с майка й да се случи най-лошото, тъй като била много болна. Парите от риалиотито се изпарили толкова бързо, че Камелия таяла надежди да я поканят повторно.
Певицата не крие възмущението си от тромавите процедури, с които се сблъскала, докато се грижела за майка си, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.