Горещи разкрития за семейството на Корнелия Нинова

Гласувайте за статията

Митко се опитва да компенсира ангажиментите на липсващата вкъщи домакиня

На бял свят излязоха горещи разкрития за семейството на лидера на БСП – Корнелия Нинова.

Оказва се, че ролите в семейството на Корнелия Нинова, са разменени – докато тя се прави на партиен лидер, мъжът й е под чехъл и върши всичката домакинска работа.

Корнелия Нинова

Нинов е осигурил яйцата за миш-маша
сн. „Ретро“

По всичко личи, че докато Корнелия Нинова се е заела да трупа имидж и да върти политика върху гърба на ужилените от застрахователя „Олимпик“ и поразиите от срива на Търговския регистър, съпругът й Митко Нинов има доста нерадостна съдба. На него е поверена ролята на домакина в дома им.

Той се опитва да компенсира ангажиментите на липсващата вкъщи домакиня Корнелия Нинова.
Съпругът на червената лидерка не само пазарува, а и върти изцяло кухнята. Висшият чиновник от мениджмънта на „Лукойл“ често прескача до кварталната бакалия след края на работния си ден.

До магазинчето Митко Нинов прескача по стилно спортно костюмче „Шарк“, което е подходящо за знойния пек и жега. Трикотажната му риска, шортите и еспадрилите пък, са решени в черно.

Дори и през уикенда съпругът на Корнелия Нинова е зает с домашни ангажименти. Първо излязъл до супера за яйца, които стискал усърдно в ръка на връщане към дома си. След това се върнал, за да купи патладжани, чушки и диня. По всяка вероятност плодът ще е десертът след миш-маша, който Нинов е приготвил за съпругата си.

Освен това Нинов изпълнява ролята и на охранител. Докато се вихри из дома, вършейки всичката къщна работа, не пропускал да хвърли и по някой и друг поглед на лъскавото БМВ, паркирано пред общия им дом, пише retro.bg.

сн. „Ретро“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар