Ани Цолова не издържа

Ани Цолова не издържа
4.29 (85.71%) 7 votes

Журналистката ще си търси късмета зад граница

Бившата водеща на сутрешния блок по Нова тв „Здравей, България“ – Ани Цолова, не издържа на постоянните нападки.

Бившият кадър на Нова тв е категорична, че ще вземе живота си в ръце. От близкото обкръжение на Ани Цолова твърдят, че е взела категорично решение да емигрира със семейството си.

По всичко личи, че Ани Цолова планира коренна промяна в живота си. След като преди време бе свалена от ефира на Нова тв, журналистката отправила поглед отвъд пределите на страната ни. Мълвата носи, че на този етап Ани Цолова се е ориентирала към Щатите.

Ани Цолова

Журналистката ще си търси късмета зад граница

Смелата й идея да емигрира дошла когато преди месец близката й приятелка Дарина Сарелска, която също бе изритана позорно от Нова тв, се преместила да живее в САЩ.
Сарелска заминала за САЩ заедно със съпруга и децата й. За това й решение информира другата им обща приятелка Миролюба Бенатова.

Тя подчерта, че на Дарина Сарелска й се наложило да преподава журналистика в Щатите, след като в страната ни качествата й на новинарски продуцент се оказали недостатък.
Бенатова написа, че е сигурна, че колкото и трудно да е за вярване сега, злото ще е за добро. „А за сведение на душманите, да знаят, че всичко се връща“, заключи тя.

Под поста на Бенатова в социалната мрежа заваляха коментари, от които става ясно, че следващата, която гледа към Щатите, е Ани Цолова.
От близкото обкръжение на бившата екранна партньорка на Виктор Николаев издават, че тя посещава усилено курсове по английски език.

При все, че поназнайва езика, Ани Цолоа решила да надгради знанията си, за да може да получи безпроблемно виза от посолството на САЩ, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Ани Цолова не издържа”

 1. Rambaldievskievichus

  сеп. 01. 2018

  Пръдла. И за бардак не става, че е попрецъфтяла вече (то, тя и като по-млада си беше вампире).

 2. фифи

  сеп. 03. 2018

  Ама тя Цолова много ги търпя тия! Отдавна трябваше да офейка оттука!

 3. гочо

  сеп. 20. 2018

  Дебелата свиня анка цолова и в Щатите ще си е безумно проста и тъпа

Добавете коментар