Ким Кардашиян с бебе номер четири

Ким Кардашиян с бебе номер четири
5 (100%) 1 vote

Ким Кардашиян и Кание Уест с четвърто бебе

След като станаха родители на две биологични и едно природено дете, износено от сурогатна майка, Ким Кардашиян и Кание Уест мислят за още наследници. Риалити звездата по всичко изглежда е преценила, че това е най-добрият начин да закрепи брака си. Особено след като Кание наскоро си призна, че гледайки всичките й готини сестри, му идват опасно грешни мисли за прегрешаване с тях.

Да не говорим, че почти всичките от семейство Кардашиян — Дженър са и омъжени отгоре на това.

Ким явно е преценила, че бракът й е в криза и се нуждае от спешно освежаване. И вместо романтична ваканция, напира за четвърто дете. Риалити героинята роди две деца от мъжа си — Норт Уест и Сейнт Уест. Третото бебе — Чикаго е кръстено на родния град на баща си.

Ким обаче иска още деца и е готова да плати скъпо и прескъпо, за да се сдобие с още един наследник. Още повече, че явно бащинството влияе добре на рапъра. Кание неотдавна сподели, че му минават мисли за самоубийство и се страхува, че жена му и децата му ще го изоставят. Явно с четвъртото бебе Ким ясно показва, че това съвсем не е така.

Кардашиян не успя да роди трети път, защото малко преди втората бременност бе установено, че има проблем с матката. На риалити звездата й се наложи да ражда оперативно, а детеродните й органи бяха отстранени след раждането на сина й. Двамата с Кание тогава решиха да използват услугите на сурогатна майка. Не е ясно обаче дали това ще е същата жена родила малкия Чикаго, или друга. „Мислим за още едно дете, но третото е още малко. Но няма да са повече от четири.

Ким Кардашиян с бебе номер четири сн. Wikimedia

Ким Кардашиян с бебе номер четири сн. Wikimedia

Няма да издържа повече бебета — все пак имам и работа, ангажименти, бизнес“, заяви Ким Кардашиян в последното си интервю.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар