Доналд и Мелания избягаха от Вашингтон след скандала

Гласувайте за статията

Доналд и Мелания напуснаха Вашингтон, президентът се скри и от пресата

Доналд и Мелания избягаха от Вашингтон след разкритията, че президентът на САЩ е раздавал подкупи на бивши любовници. Първата дама Мелания Тръмп придружи съпруга си, оставайки до него за пореден път.

Двойката бе заснета да се измъква почти на пръсти от Белия дом. Тръмп и съпругата му бяха спипани на южната ливада зад резиденцията, докато се опитваха незабелязани да се измъкнат от столицата. Интересно е, че това се случва само часове след като Майкъл Коен получи имунитет по делото за подкупите и купуването на изборни гласове. Също така е безкрайно интересен фактът, че е започнало разследване срещу най-близките сътрудници на новия американски държавен глава.

Официалната причина за отпътуване на първата двойка от столицата е посещение в Охайо. Но в същото време синът им Барън също е изведен от резиденцията и при изключителни мерки за сигурност и секретност е изведен извън града, заедно с баба си и дядо си. Същото се е случило и със семейството на Иванка Тръмп, която също се премести във Вашингтон. Дъщерята на президента е напуснала града и все още не е много ясно къде се намира със семейството си.

Тръмп се опита да въздейства върху скандала с изявлението, че ако го изгонят, Америка направо ще фалира. Той продължава да се радва на широка обществена подкрепа от избирателите си, но не и от партията си. Републиканците са силно притеснени, че скандалите около него ще повлияят върху тяхната собствена репутация. И новият американски президент ще разруши доверието в цялата партия.

Доналд и Мелания избягаха от Вашингтон сн. Facebook

Доналд и Мелания избягаха от Вашингтон сн. Facebook

Скандалите около Доналд Тръмп не спират, както и разкритията, че е станал президент именно защото е купил изборите. Предстои да се разбере, дали това няма да са последните от мандата му. Все пак Сенатът и Конгресът вече открито заговориха за импийчмънт…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар