Любо Нейков осинови щерката на брат си (Комикът я гледа като собствено дете)

Гласувайте за статията

Любо Нейков осинови Ина, откри й банков влог и финансира образованието на дъщерята на починалия си брат

Любо Нейков е чичо за пример с голямо и добро сърце. След като брат му внезапно си отиде от инфаркт през 2013 комикът пое изцяло грижите за дъщеря му.

Снимка: hotarena.net

След смъртта на брат си Любо Нейков осиновил момичето. Което било на 16 години. Актьорът веднага прибрал девойката в собствения си дом за да й е по-леко да преживее загубата на родителя си, разкриват съседи на шефът на „Комиците”.

И днес вече на 21 години Ина все още живее заедно със семейството на благородния си чичо. Тя дели един покрив със законната му половинка Гинка и биологичната му щерка Анна.

Макар двете девойки да имали голяма възрастова разлика се обичали като истински сестри. Малката Анна подражавала във всичко на кака си. Която пък помагала с грижи в отглеждането й.  Родителите им били спокойни когато имали професионални ангажименти или пък искали да се позабавляват на вечеря в ресторант, че има кой да наглежда по-малката Анна.

А осиновената им дъщеря била безкрайно благодарна на великодушния си чичо. Който с осиновяването й осигурил безгрижен и задоволен живот. Говори се, че Любо Нейков открил на името на Ина банкова сметка. В която редовно внасял внушителни суми пари. Изцяло поел и разходите за образованието на младата девойка, предават от електронното издание, лидер в светските новини hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар