Венета Райкова си спечели още един враг

Гласувайте за статията

Венета Райкова постоянно си навлича гнева на хората, за които пише в романите си

Венета Райкова отново е във вихъра си. В последния си роман, тя захапа още една известна личност. Този път Криско се оказа нейна жертва. В книгата си писателката го нарича Писко и това едва ли ще се хареса на известния рапър.

В произведението си тя разказва, че той е имал връзка с Капчица. За никого не е тайна, че преди време той беше интимен с плеймейтката Ася Капчикова, която към днешна дата е изключително близка с Венета Райкова. Плеймейтката не пропуска събитие, организирано от тв водещата и постоянно харесва нейните публикации в мрежата. Двете дами не крият приятелството си и често се снимат заедно.

В романа си тв водещата пише, че връзките на Писко не продължават дълго и за него е невъзможно да задържи някоя известна жена до себе си. Писателката разкрива и причината за любовните неуспехи на героя си.

Венета Райкова пише, че той е изключително стиснат и това е причината приятелките му да го зарязват. Най-доволна от разкритията е бившата изгора на рапъра. Ася Капчикова публикува страницата от книгата, в която е написано това за певеца.

Засега Криско не е отвърнал по никакъв начин на нападките на двете дами. Но за никого не е тайна, че той е изключително стиснат. Известният рапър предпочита да инвестира в клипове, отколкото във връзки, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар