Това беше: Соня Васи натири изгората си Тодор Бандев!

Соня Васи и Тодор Бандев вече не са двойка
0

Соня Васи се раздели с дългогодишната си изгора Тодор Бандев!

Соня Васи отново е свободна. Разкрепостената певица се е разделила с дългогодишното си гадже Тодор Бандев. Връзката им приключила след десетгодишно съжителство.

Соня Васи
Соня Васи и Тодор Бандев вече не са двойка

Варненката споделила пред близките си авери, че била страшно разочарована от Тодор. Той вече не отговарял на изискванията, които Васи му поставяла. Заради това, че никак не се справял с високите й летви двамата се разделили.

С днешна дата блондинката споделяла, че ще се концентрира изцяло върху кариерата на дъщеря си Бриана. Момичето играе тенис и според думите на майка й била орисана да стане втората Маша Шарапова.

Сони Васи и вече бившото й гадже Тошко се запознават през 2009 година. По това време певицата дълго време е сама, без мъжка ласка. Тя толкова хлътва по мъжагата, че го кани да живее с нея в Калифорния. Тя иска от него да бъде мъжа до рамото й и да бъде ментор на щерка й Биби в спорта.

Дизайнерката не спира да поддържа връзка с всичките си бивши любовници. А списъкът им е наистина внушителен. Тя е в прекрасни отношения с бащата на дъщеря си, Брейди Андерсън. Той е сред най-маститите мениджъри на белия спорт. Именно той е човека, който осигурява лукса на бившата си съпруга и дъщеря си в Америка.

Предишните й гаджета 49-годишният модел сдъщо е използвала за различни цели. Най-голямата от която е да стане певица. През леглото й са минали Благовест Аргиров, от двамата братя Аргирови, Пол Стен от „Кис“, Мат Соръм от „Гънс енд роузес“, Фред Дърст от „Лимп Бизкит“ и много други.

За връзката й с братятя Жоро и Васил Илиева се носят легенди. „С Васил историите бяха други. Беше ми истински приятел, повече от приятел, любим. Аз съм го казвала и не го крия.

Много го обичах. Не знам, ако сега беше жив, как щяха да ни се развият отношенията. Не знам също и какви щяхме да сме, но той ми вярваше на 100% и аз му вярвах на него”, признава Соня Васи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.