Кандиса: Нели Рангелова пристана на Вип Брадър! (виж колко взима)

Гласувайте за статията

Нели Рангелова ще бъде звездата във Вип Брадър!

Нели Рангелова става част от „Женско царство” на Вип Брадър. Звездата на естрадата дълго време е ухажвана от продуцентите на телевиизонния проект. Но зрителите на формата така и не я видяха досега там. Тази есен обаче изпълнителката на „Мой стих” е кандисала да влезе.

Нели Рангелова

Нели Рангелова прие да влезе в Къщата на Вип Брадър

Тя обаче е поставила някои изискваниа. Едно от тях е да има солбствена стая и продуцентите на шоуто са удоволетворили това нейно желание. Певицата от Монтана дълго време се е пазарила и за хонорара, който ще вземе от участието си.

В началото тя е поискала 150 000 лева. Но шефовете на шоуто са успели да го намалят надолу и тя ще прибере сто бона от престоя си в една от най-известните Къщи у нас.

Друга легенда на естрадата също ще прекрачи прага на Къщата на Големия брат тази есен. Това ще е Ева Найденова от „Тоника”. Певицата е отитала и от меда, и от жилото на славата. Видяла е какво ли не. Но смъртта на съпруга й Гого Найденов я е довела до финансови проблеми.

Заради болестта на обичния изпълнител семейството е дало всимчките си спестявания, продало е идвата си апартамента в Бургас и София. Синът й Димитър работи като строителен работник в Англия, въпреки че иска да наследи професията на своите родители.

Затова и Ева прекрачва прага на Къщата наесен. С хонорара си, който също ще е завиден, тя се надява да подпомогне себе си и да реализира някои от проектите на сина си.

Друга легенда на естрадата не се очертава да стане част от скандалджийското шоу. Според клюката Нели Рангелова ходатайствала пред продуцентите във Вип Брадър да влезе и Георги Христов.

Двамата са приятели и тя искала да има сродна душа вътре. Човекът-глас се е срещал с продуцентите, но те не са стигнали до споразумение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар