Корнелия Нинова навря мъжа си под чехъл (Вижте как съпругът й върти домакинството)

Корнелия Нинова навря мъжа си под чехъл (Вижте как съпругът й върти домакинството)
3 (60%) 1 vote

Корнелия Нинова трупа точки  в политиката, а мъжът й пое къщата и върти домакинството

Докато Корнелия Нинова трупа точки и имидж с неразбориите в държавата Митко Нинов се оказа в нерадостната позиция на единствен домакин. Който трябва да се занимава с къщата и семейството.

За да компенсира вечно отсъстващата си жена господин Нинов е натоварен с пазаруването, а и с още по-тежката задача да върти семейната кухня.  Той е на висша чиновническа позиция в „Лукойл”, но това не му пречи на връщане от работа да се отбива в кварталната бакалия. И то с марково спортно костюмче на „Шарк” напълно подходящо за горещото време. Макар Нинов да е заложил на черния цвят.

Снимки: ПИК

Да не говорим за уикендите. Тогава на плещите на Митко се стоварват всичките домашни задължения. Съвестният мъж първо отскочи до супера за яйца, които внимателно носи. После се връща още един път за чушки и патладжани като не забравя да вземе и диня за десерт.

И докато ходи напред назад Нинов не пропуска да хвърли някой поглед на спряното пред дома им лъскаво возило от немската марка БМВ. За което говорят, че струва поне 50 бона, предават от pik.bg.

Комшиите на Нинови ласкаво се изказват за семейството. Те признават, че само Митко мъкне пълните торби и е много вежлив съсед. Докато лидерката на БСП рядко се свърта вкъщи и много рядко я виждат.

Иначе на мъжът на Нинова не му липсват служебни ангажименти. Тъй като бившият митничар от доста години работи в гиганта „Луйойл”. Където се справя отлично с „ Развитие и експлоатация” на компанията като отговаря за тръжните процедури. Дирекцията се намира в централния офис на фирмата.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар