Ще влезе ли Нора Шопова във „ВИП Брадър“?

Ще влезе ли Нора Шопова във „ВИП Брадър“?
5 (100%) 1 vote

Нора Шопова разкри дали ще влезе във „ВИП Брадър“

Нора Шопова, която заряза модния подиум, за да стане водеща на прогнозата за времето по Нова тв, проговори за „ВИП Брадър“. Според слуховете, красивата синоптичка е сред участниците в предстоящото издание на формата.

Новата Деси Банова, както я наричат колегите в Нова тв, заяви категорично, че няма да се изявява в шоуто. Причината за това не е единствено фактът, че няма кой да я замести в ефир. Много скоро бременната Никол Станкулова ще излезе в майчинство.

Гери Малкоданска също излезе в отпуск по майчинство, веднага след като научи, че чака дете.

Нора Шопова е категорична, че не съществува хонорар, който да я изкуши да влезе в подобен формат. Красавицата заяви, че подобни изяви не са по нейния вкус и тя не уважава риалити форматите. Синоптичката допълни, че дори срещу половин милион лева не би склонила да участва във „ВИП Брадър“.

Тя сподели, че дори не е подозирала за съществуването на повечето участници, които се изявяват във ВИП формата и те в никакъв случай не могат да бъдат определени като известни личности.

Според Нора Шопова негативите от подобна изява са в пъти повече от позитивите. Тя е категорична, че няма да жертва имиджа си в името на един висок хонорар, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар