Бащата на Меган Маркъл стартира нов бизнес с нейното име

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл стартира нов бизнес, ще прави тениски за едри мъже

Вместо да се оттегли от обществото, след като собствената му дъщеря отказа да общува с него, бащата на Меган Маркъл намери нов начин да прави пари от името й. Новата херцогиня на Съсекс едва ли е очарована от новината, че родителят й планира да използва името й за печалби.
Томас и сестра й Саманта, са решили да пуснат модна линия и да влязат в модния бизнес.

Томас е решил да произвежда тениски за едри мъже, като линията естествено ще носи фамилията му. Новата линия е разработена в съвместен проект с американски модни дизайнери, а бащата на актрисата доста добре е обезпечил името си.

Някои похвалиха новата инициатива на Томас Маркъл, но други го порицаха. Според мнозина саморекламата е доста евтина и е на гърба на кралското семейство.

Както е известно всички близки на Меган правят и невъзможното, за да се възползват от нейната популярност. Бащата на Меган даде серия от интервюта, а накрая се похвали, че е приел да се снима и за известен папарак срещу 100 000 долара. С тях той си платил задълженията, тъй като не искал да лежи в дългове.

Братовчед й пък измисли марихуана на нейно име и обеща да разработи още една на името на Хари. По-голямата й сестра Саманта пише книга за живота на Меган и вече е продала правата за нея. Както и за филм по книгата, която обещава да стане бестселър.

По-големият й брат — Томас — младши засега не е избрал как да осребри името на сестра си. Той единствен влиза в затвора и се забърква в престъпления и скандали.

Бащата на Меган Маркъл става дизайнер сн. You Tube

Бащата на Меган Маркъл става дизайнер сн. You Tube

За сметка на това получава по някой долар за интервюта и участия в различни риалити шоута. Единствена, майката на актрисата досега не е превърнала в медийна звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар