Николай Бареков: Баджак джурналята искат да върнат на работа уволнен дебил! (още подробности)

Николай Бареков: Баджак джурналята искат да върнат на работа уволнен дебил! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков отново оплю журналистическата гилдия и то юнашката!

Евродепутатът Николай Бареков е бесен от факта, че журналисти искат да върнат на работа уволнения от Бойко Борисов пиар. Който преди дни си позволи да набие пловдивска репортерка по време на събитие.

Бареков

Бареков скочи бесен на журналистите, които отдавна не са сред любимците му

Реакцията на Бареков напълно съвпада с тази на още редица разумни хора в мрежата, според които това би било пълен цинизъм.

„Няма по- голям цирк от МС. На техен език “Оставка” значи “Оставам”. Сега тръгнала подписка сред баджак джурналята да върнат обратно на работа уж уволнения “дебил” от пресцентъра, дето наби журналистката.

Трябвало тя да му приеме извиненията и готово. Добре, че КФН и ТР се отчетоха с по една оставка, че иначе неудобно. Падат глави, ама от средна мижитурка надолу. От министрите недейте чака.

Те са пример за гьонсуратлък. Реално нито за корупция, нито за некадърност, нито за пиянство и наркотици, нито за бой над жена или журналисти, дори за убийство някой рискува да бъде уволнен. Смахната работа. Не държава, а гротеска.

Толкова ниско ниво като днешното не помни историята на българите. Покрай тези Патреоти и гербаджийските калинки се напълни с любовници, метреси, свиркаджийки и всякакви сътрапезници, футболисти и картаджии. От БДЖ до КФН и БРРБ всичко е пълен “ташак”, изригна Николай Бареков. И, колкото и да не му симпатизираме, не можем да признаем, че е прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар