Фатик потъна в забвение (Наследничките му го забравиха)

Гласувайте за статията

Жените на Фатик не го почетоха на панихидата, подземният бос бе застрелян преди 15 години

Дъщерите на Фатик както и съпругата му го забравиха. 15 години след убийството на подземния бос наследничките му не намериха време да го почетат. Тази година нито една от тях не се появи на панихидата му която бе на 19 август.

Колаж: Ретро

Босът си  отива през 2003 г когато е покосен с 30 куршума и загива на място. По-голямата щерка на Филип Найденов Александра от години се подвизава в САЩ. Късметът я намира сам най-случайно след среща с мъж на улицата. Който я спира и й предлага работа.

Оказва се, че е поканена да работи за американска дизайнерка. На която помага да се развие целия й бранд. Красавицата е обвързана с богатия Албърт Виньо. Който е французин и управлява хедж фондове.

Всяка година около сакралната дата на гибелта на баща си тя не пропуска да публикува колажи с цялото си семейство. Но сега за първи път не отбеляза 15-та година от смъртта на татко си Фатик.

По-малката й сестра Адриана продължава да живее в България. Но пък често е на пътешествия през лятото. Поменът на баща й съвпаднал с една от морските й почивки. И тя не намерила време да отскочи до гроба му.

Малката Тюркмен е успешен брокер на луксозни имоти на пазара и се справя отлично с кариерата си.

Вдовицата на Фатик развива успешен бизнес на модния фронт. Тя е собственик на верига бутици в центъра на София. Според запознати съпругата изпратила букет за помена, но не присъствала лично. А чрез трето лице. Но не намерила време да отиде до гробищата в Бояна, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар