Ново 20 около смъртта на Арета Франклин

Гласувайте за статията

Наследството й ще бъде разпределено поравно

След като кралицата на соула Арета Франклин си отиде от този свят, на показ излезе нещо много странно, свързано със смъртта й.

Запознати издават, че Арета Франклин, която издъхна на 16 август на 76-годишна възраст, не е оставила завещание, пише сайтът TMZ.

Съгласно закона на щата Мичиган, в такъв случай наследството на Арета Франклин ще бъде разделено поравно между четиримата й наследници – децата й.
Изданието посочва, че кралицата на соула има болен син на име Кларънс. Той се нуждае не само от финансова, а и от друга подкрепа и това ще продължи така до края на дните му.

Припомняме, че Арета Франклин издъхна в дома си, обкръжена от най-близките си хора и приятелите й. Тя си отиде от този свят на 16 август след продължително боледуване. Кралицата на соула ще бъде погребана на 31 август в гробище Удлън в Детройд.

Междувременно по време на раздаването на наградите на музикалния канал MTV, Мадона предизвика поредния скандал. Тя възмути феновете на Арета Франклин, тъй като всички те смятат, че не й е отдала нужното уважение.

На тричасовата церемония за награждаване на видеоклипове, бе отдадена почит на Арета Франклин. Мадона, която отбеляза своята 60-та годишнина в деня на кончината на Кралицата на соула заяви, че с акапелното изпълнение на хита на Франклин – „You make me feel like a natural woman“, е дебютирала музикалната й кариера в Париж.

Тя подчерта, че Арета Франклин, я е довела дотук и допълни, че е повлияла на голяма част от хората, присъстващи в залата. В края на изявлението си, тя каза: „Благодаря на Арета, че ни даде силата и R-E-S-P-Е-C-T. Да живее Кралицата!“.

По този начин тя разгневи феновете на Арета Франклин, тъй като всички те смятат, че Мадона се е подиграла с нея и не се е представила на нужното ниво. Освен това тя не е показала и дължимото уважение към паметта на Франклин като себично говорела предимно за себе си, а не за Кралицата на соула, пише dariknews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар