Бомба: Вижте истинската и пухкава Мария Илиева! (снимки преди и след фотошоп)

Бомба: Вижте истинската и пухкава Мария Илиева! (снимки преди и след фотошоп)
3 (60%) 2 votes

Мария Илиева се прави на слабичка, но всъщност истината е друга!

Мария Илиева реши да мами в социалната мрежа. Певицата наскоро роди първия си син и веднага се хвана за фотошопа. С разкрасителната програма поп дивата реши да се покаже като фиданка.

Мария Илиева

Мария Илиева не иска да признае, че не може да отслабне след раждането

С триковете на фотошопа тя се опита да преметне онлайн потребителите. Само че те я попитаха: „Що така бе, Миме?”. С което показаха, че вече не се хващат за тези плитки лъжи.

На обработените снимки Мария изглежда умопомрачително, много скоро след като стана майка. На тях тя е със слабо лице, коремът й магически изчезнал, краката й са направо кльощави. А „черешката на тортата” бе напомпаният й бюст.

Само че картината е скандално различна. На участие феновете видели истинската Мария. Тя била с доста наедряла снага, наедряло коремче, подпухнала физиономия и мощни бицепси. Както и спихналия от кърменето бюст.

Снимката, където Мичето Илиева е супер слаба тя постави на личната си страница във Фейсбук. Само че форумците не останаха бездушни и веднага атакуваха лъжата й.

Въпреки очевадната неистина и разлика във фотосите, певицата не се поколеба, а остави снимката със „слабата си визия”.

„Мария Илиева не за първи път мами! Но сега преля чашата“, са само част от негативните коментари за шашмата на поп изпълнителката.

Вижте снимките сами и кажете имат или нямат разлика според вас. Ах, тази Мими, бе!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар