Джийсън Брад Люис шокира: Искам да ударя една патка на Папи Ханс! (още за мераците му)

Джийсън Брад Люис шокира: Искам да ударя една патка на Папи Ханс! (още за мераците му)
5 (100%) 1 vote

Джийсън Брад Люис се закани, че ще „напълни“ Папи Ханс!

Скандалният Джийсън Брад Люис няма почивен ден на глупостите и цинизмите си. Днес обаче той буквално разтърси мрежата с „любовната си закана“ към Папи Ханс. Гаджето на Дара явно е влязло в полезрението на Джийсън, който изригна публично:

Джийсън Брад Люис

Скандалният Джийсън Брад Люис иска да „пълни“ писателя и певец Папи Ханс

„Сещате ли се за онова семейство до нас с похотливата рускиня дето ми подсвиркваха от терасата? Ударих им по една патка и сега всичко е точно, но мисля, че мъжа ѝ се влюби в мен или по-скоро в пениса ми.

Казвайте кво да правя…, не ща мъжки гълъб?! Следващата ми цел обаче е да напълня Папи Ханс, някой има ли му телефона?“, шокира мрежата с думите си Джийсън Брад Люис.

Любопитно ни е как ли ще отвърне писателят Константин Трендафилов на тази провокация и дали ще има смелост изобщо да го стори. Припомняме, че преди около месец същото сполетя и младият актьор Наум Шопов от „Откраднат живот“. Него Джийсън също пожела да опъне, а думите бяха следните:

„ОЛЕ НЕЕ! Наум Шопов – младши ме е блокирал в инстаграм. Е, вярно, че всеки ден му пишех под снимките, че искам да го пълня като пиперосан петел и “гълъбо, гълъбоо ах как ще те тъпча в бахура гълъбо” но това не е начина! И аз съм човек и аз имам чувства!“, написа тогава Джийсън Брад Люис.

Но Наум Шопов – младши прояви повечко интелект и не счете за необходимо да се занимава с него и да му отвръща. Така ли ще направи и Папи Ханс?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар