Омароса Маниголд съсипа с разкрития първото семейство

Нов скандал се вихри около Доналд и Мелания Тръмп, след като Омароса Маниголд, бивша сътрудничка на президента проговори. По думите на екс стажантката, американския президент изнудва жена си. Той я заплашва, че ще я изгони от САЩ, ако се разведе с него, докато е президент.

Предисторията

Преди няколко седмици лъснаха скандални разкрития за афера на Тръмп с розовата актриса Сторми Даниълс. Това засегна доста сериозно президента, но нанесе още повече удари върху съпругата му Мелания. И докато всички се питаха, дали първото семейство няма да се разведе, президентшата запази мълчание. Тя обаче ясно показа, че между двамата съществува отчуждение. И след този скандал отношенията им вече не бяха същите. Напук на очакванията обаче, че Мелания ще го напусне, тя остана до него, като скала. Според Омароса Маниголд, причината е в заплахите на Тръмп, че ще я съсипе.

Изнудването

"Мелания дойде в САЩ с туристическа виза, а след това заживя с Айнщайнова виза за специални способности. Тръмп е наясно с това и вече е променил закона за мигрантите. Всички, за които се докаже, че са дори в най-малко нарушение или елементарна измама, могат да бъдат екстрадирани във всеки един момент. А, ако първата дама го напусне по време на мандата му и го унижи пред целия свят по този начин, той ще намери начин да й отмъсти. И то по най-жесток начин", се казва още в изявлението на Омароса. [caption id="attachment_563553" align="aligncenter" width="300"]Омароса Маниголд със скандални разкрития за Мелания и Доналд сн. Wikipedia Омароса Маниголд със скандални разкрития за Мелания и Доналд сн. Wikipedia[/caption] Бившата стажантка на Тръмп стана известна със скандалните си изявления още в Белия дом. За първи път обаче тя разкрива тайни от семейство Тръмп. Близки до първата двойка обаче смятат, че колкото и от екипа на Доналд да отричат слуховете, в тях има частица истина. "Мелания не е глупава. След толкова години и толкова изневери досега трябваше да се е развела с него. Тя се бои, че той може да й отнеме Барън, а детето е над всичко за нея. Така че ще стиска зъби колкото е нужно", твърдят те.