Стоян Алексиев прокуди любимата Ивана в Шумен

Стоян Алексиев прокуди любимата Ивана в Шумен
5 (100%) 1 vote

Алексиев на непринудена разходка с младата Ивана

Младата Ивана ще живее далеч от мераците на актьора пенсионер

Прокудена далеч от София и Народния театър е любимата актриса на Стоян Алексиев – Ивана Бобойчева – пише в. „България днес“. Младата студентка в НАТФИЗ нашумя след редица скандални снимки, на които демонстрира близки отношения с д-р Генадиев от „Откраднат живот“.

Фотосите скандализираха както семейството на Стоян Алексиев, така и цялата актьорска гилдия. Актьорът официално не е признавал интимна връзка с Бобойчева, но близостта им изигра лоша шега на прохождащата актриса. Вратите за Ивана в повечето театри в София са затворени. Бобойчева вече официално се дипломира със специалност „Кукли“. Със следването ѝ в НАТФИЗ приклучват и срещите с Алексиев. Тя не получи покана от нито една сцена в столицата.

Така актрисата погледна към провинцията. От шуменския театър дойде подадената за нея ръка. Самият директор се похвали, че в трупата на театъра има 12 нови актьори, сред които е и Ивана Бобойчева.
Младата актриса до последно се надявала да получи място в София.

Стоян Алексиев бе пенсиониран след напрежение между него и ръководството на театъра именно заради снимките. Ивана пък е категорично нежелана там. Така тя ще трябва да прекара поне няколко години в Шумен и да събира опит на сцената с надеждата после да получи и други възможности за изява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар