Меган и Хари на гости на Джордж Клуни и Амал (Херцозите на частно посещение на езерото Комо)

Меган и Хари на гости на Джордж Клуни и Амал (Херцозите на частно посещение на езерото Комо)
4 (80%) 1 vote

Меган и Хари три дни гостуваха на Джордж и Амал Клуни, херцозите се сприятелиха с актьора и адвокатката

Меган и Хари са прекарали уикенда на езерото Комо във вилата на холивудската звезда Джордж Клуни. Където цяло лято актьорът и неговата пленителна съпруга Амал са на почивка с близнаците си.

Херцозите на Съсекс са пристигнали в четвъртък по покана на известното семейство и са останали в дома им за три нощувки.

Снимка: Gettyimages.ru

По информация на италианските медии полицията е взела всякакви охранителни мерки, с които да гарантира безопасността на представителите на кралското британско семейство. Според слуховете Меган Маркъл помагала активно на Амал в грижите за едногодишните Ела и Алкесандър. Докато Хари и Джордж се забавлявали да играят баскетбол с група приятели.

Херцозите на Съсеск са използвали частен полет в четвъртък вечер и са се завърнали обратно вкъщи в неделя. Според италианските медии те не са напускали вилата през целия си престой от три дни.

За височайшите си гости Джордж Клуни организирал специална гала вечеря в събота. На нея били поканени тесен кръг от приятели. Според слуховете тяхната бройка била едва 15 човека.

Както е известно холивудският актьор и неговата съпруга, която е адвокат по човешките права бяха сред избраните да присъстват на сватбата на Меган  и Хари. Която бе на 19 май. Те присъстваха на официалната  част от сватбената церемония. След което се присъединиха към по тесен кръг от гости на сватбеното парти. Което се състоя вечерта в имението „Фрогмор хаус”, предават от електронното издание spletnik.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар