Александра Петканова с наедряло коремче (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Александра Петканова показа коремче

Александра Петканова показа наедряло коремче. Даниел Петканов качи кадър от лятната почивка на семейството, а на него ясно си личи наедрялото коремче на Александра. Лудият репортер и съпругата му са на яхта, а г-жа Петканова е в профил, облечена в бял бански. „Бебе на борда“, написа Лудият репортер към кадъра.

Досега Александра не спираше да работи, но вече почва да й личи. Това най-вероятно ще е пречка за бъдещите й професионални ангажименти.

Под публикуваните кадри в социалните мрежи от почивката им, Александра и Даниел получиха хиляди поздравления и мили пожелания.

Двамата обявиха, че чакат първото си дете отново в социалните мрежи преди около две седмици. „Познайте кой е бременният този път?“, написа Александра, за да съобщи хубавата новина. „Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско, то устоява на времето, препятствията и грешките, за да направи път на едно НОВО НАЧАЛО!“, допълни тя.

Така Александра и Даниел показаха на зложелателите, че любовта им е истинска и не е просто „мисия“ от риалити формат. Дълго време двамата бяха обвинявани, че бракът им е фалшив и всичко е само една „игра“. Според други пък бракът им е истински, но няма да издържи дълго. Недоброжелателите на семейство Петканови им даваха само месец заедно, те обаче доказаха, че истински се обичат и вече очакват първия си наследник.

И може би очакват не едно, а цели две бебета. Засега Александра и Даниел не са потвърдили тази новина официално, но я загатнаха с пуснат кадър в мрежата, където Лудият репортер държи две торбички с лед и сочи към корема на Александра.

Александра Петканова показа наедряло коремче сн. Фейсбук

Александра Петканова показа наедряло коремче сн. Фейсбук

Александра и Даниел винаги са били активни в мрежата. Сега, когато Александра е бременна, те отново радват своите фенове като споделят кадри с тях от този хубав момент в техния живот.

Александра и Даниел почиват на морето сн. Фейсбук

Александра и Даниел почиват на морето сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар