Таня Боева изрева: Бившият ме заплаши с побой и отвличане!

Гласувайте за статията

Таня Боева изрева срещу екс съпруга си Мишо Бургуджиев!

Таня Боева е подала жалба в полицията срещу екс съпруга си и свекър си. Тя ги обвинява в това, че те са я заплашвали, че ще я отвлекат и пребият. Такива закани за покушение са отправени и към новото й гадже. С новият мъж до себе си поп фолк дивата живее на семейни начала от година и половина.

Таня Боева

Певицата Таня Боева е сериозно изплашена от заканите на бившия си мъж

Това твърди самата Таня Боева в имейл до рекакцията на вестник „Таблоид”. Според думите й , на 17-ти август в МВР-София е образуване досъдебно производство за поръчителство за побой и отвличане.

То е срещу бившият й съпруг Михаил Бургуджиев, композитор и музикален продуцент на „Ара мюзик”. Същото производство е заведено и срещу баща му.-известният Тодор Бургуджиев. Бизнесменът е управител на компания „Екопак” и бивш топ шеф в представителството на Кока Кола за България.

Поп фолк дивата сочи свекър си като движеща сила в агресията срещу нея и приятеля й. Проверяват се и още две замесени лица. Те най-вероятно са приели да изпълнят поръчката срещу певицата и гаджето й.

Обвинените в това пъклено дело категорично отричат да са замесени. Те са убедени, че се съдят Таня Боева за набеждаване в крими деяние.

Но ето какво е написала в отговор певицата Таня Боева:

„Разполагам със записи на заплахите срещу мен, които съм предоставила на компетентните органи. Смятам, че тези хора са способни на подобно нещо. Жалко, че се стигна дотам, тъй като с Мишо имаме син, живяхме заедно 18 години, повечето от които бяха наистина изпълнени с уважение и любов.

Минахме през много изпитания, загубихме и дете…. Уви, последните години не бяхме щастливи и се стигна до развода ни. Днес има огромно ожесточение срещу мен от негова страна и семейството му. Баща му открито ме заплашва. Притеснявам се за сигурността си и тази на новия човек до мен“, твърди Боева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар