Емилия и Жорж Башур вдигат адреналина (Първи кадри от ваканцията им)

Гласувайте за статията

Емилия и Жорж Башур показаха как си почиват

Емилия и Жорж Башур вдигат адреналина. Последното участие на поп фолк изпълнителката беше на 10-ти август в Стара Загора. След него и след хилядите неща, които Емилия и семейството й преживяха, сега те са се отдали на пълен релакс.

Дълго време поп фолк изпълнителката не си беше взимала почивка, но след последните тежки седмици, които преживя, тя реши, че е време да го направи. Припомняме, че преди малко повече от два месеца, Емилия загуби доведения си син – Феди Башур. След това се оттегли от сцената за известно време.

Въпреки тежката загуба, Емилия реши да продължи напред и сключи брак с бащата на Феди – Жорж Башур. Това нейно действие отново й навлече гнева на много хора. Хиляди злобни коментари и обвинения се изсипаха по неин адрес в официалните й страници в социалните мрежи.

Всичко това най-вероятно е дошло твърде много на поп фолк изпълнителката и тя реши, че е време да се отдаде на заслужена почивка и да прекара повече време със семейството си. Само преди броени часове Емилия ни направи съпричастни към нейната ваканция. В социалната мрежа Инстаграм тя публикува няколко кадъра. От тях се вижда, че цялото семейство е заедно и се е отдало на пълен релакс.

Две от качените снимки показват как с Емилия и Жорж са с водолазни костюми и вдигат адреналина като се гмуркат в морето. Поп фолк изпълнителката сияе.

Емилия и Жорж Башур вдигат адреналина с гмуркане сн. Инстаграм

Емилия и Жорж Башур вдигат адреналина с гмуркане сн. Инстаграм

На другите две снимки от ваканцията на певицата се виждат децата й. На едната Емилия е прегърнала сина си в басейна. Другата е на порасналата й дъщеря – Мира. Досега поп фолк изпълнителката избягваше да показва дъщеря си. А този кадър можем да наречем дебют на малката сладурана в мрежата. Мира позира като истински професионален модел и успя да разтопи феновете на майка си с чаровната си усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар