Рут Колева: Пука ми повече за Ню Йорк, отколкото за България! (още подробности)

Рут Колева: Пука ми повече за Ню Йорк, отколкото за България! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Рут Колева с апокалиптична информация в мрежата!

Певицата Рут Колева стресна феновете си в социалната мрежа с наистина апокалиптична информация. За която всички сме чували, но малцина се замисляме. А именно бързото топене на ледовете в Антарктика, което заплашва целия свят.

Рут Колева

Рут Колева призна любовта си към Голямата ябълка

Рут Колева изнесе инфото в поста си, но сащиса потребителите и с друго. С факта, че явно милее повече за Америка, отколкото за родината си България. Но ако се замислим, не можем да я виним. При все, че половината и повече от живота си, изпълнителката е прекарала зад граница. Ето какво сподели Рут:

„Антарктика се топи в пъти по-бързо от колкото учените са очаквали. И понеже, както наскоро ви казах, че в България си мислим, че нищо не може да ни пипне, разбираш ли, Ванга го е казала…

При стопяването на целия този лед, ще ни се потопят Русе, Варна и Бургас. Макар аз лично ще страдам повече за Ню Йорк. В тоя ред на мисли, отивайте да видите Венеция, Лондон, Амстердам, Копенхаген, че след време само с водолазен костюм ще са достъпни.

Всъщност ей тук на тази карта, може да си изберете следващата подводна дестинация, ако не почнем малко да гледаме сериозно на тия щуротии с климата.

Знам, че е досадно, ама тия проблеми сегашните, ще ни се струват като приказка след време, ако не се вземем в ръце“, коментира Рут Колева.

За нея специално няма причина да се притесняваме относно разходките й и опознаването на света. Рут е една от малкото, които могат да се похвалят, че са „изръшнали“ повече от половината земно кълбо и продължава да го прави на пълни обороти. Браво за което!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар