Николета Лозанова изправи продуцентите на ВИП Брадър на нокти

Гласувайте за статията

Те все още са в неведение

Плеймейтката Николета Лозанова изправи на нокти продуцентите на риалити формата ВИП Брадър.

Причината за сериозното притеснение на продуцентите на ВИП Брадър е свързано с това, че Николета Лозанова, е претърпяла сериозен инцидент. Случката може да провали трансфера на годината.

ВИП Брадър

Те все още са в неведение

Преди няколко дни плеймейтката е била приета в лечебно заведение с навехнат крак. Тя се оплакала на медиците, че изпитва силни болки в областта на глезена.
Половинката й Николай Михайлов веднага я завел в лечебно заведение в комплекса „Царско село“.

Добрата новина е, че така и не се стигнало до прием в болницата. Така и не става ясно обаче как точно се е случил инцидентът с Николета Лозанова.
Заради случката, продуцентите на ВИП Брадър от няколко дни стоят на нокти. В случай, че травмата й се окаже по-сериозна, тя може и да застраши влизането й под покрива на риалитито.

Припомняме, че именно поради нейното присъствие, новият сезон на риалити формата ще протече под наслов „Женско царство“. НиЛо ще е царицата, чиято дума ще се чува в къщата.
Запознати издават, че точно за тази роля, тя буквално извива ръцете на продуцентите в продължение на години.

За да влезе под покрива на къщата, тя е поставила и още няколко условия. Сред тях са огромен хонорар, главна роля и излъчените кадри по никакъв начин да не уронват имиджа й на секссимвол, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар