Разкриха тайната на Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Предполага се, че тази промяна не е никак случайна

Падна поредната тайна, свързана с херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл.

Експертът по мода и етикет Мика Майер коментира, че от известно време насам забелязва доста показателна промяна у Меган Маркъл. Въпросната промяна е свързана с косата й. вероятно и на вас ви е направило впечатление, в повечето случаи напоследък, херцогинята на Съсекс носи косата си на класически кок, вместо пусната, както преди.

Предполага се, че причината за тази промяна не е никак случайна. Тя дори не е свързана с протокола. Според модния експерт, причината се крие в това, че Меган Маркъл е бременна и поради тази причина не може да боядисва косата си. Именно поради това тя я връзва на кок, за да не се забелязва разликата в цветовете.

За никого не е тайна, че специалистите не препоръчват бременните жени да боядисват косата си. Според друга мълва пък Меган Маркъл забавя процеса на зачеване умишлено, имайки предвид натоварената програма, която имат до края на годината със съпруга й принц Хари.

Множеството им ангажименти несъмнено няма да се отразят много добре на евентуална бременност. Коя от двете мълви обаче е истина, само времето ще покаже, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар