Нещо горещо се случи в живота на наследницата на Фатик

Гласувайте за статията

Александра вече крои сериозни планове

От близкото обкръжение на голямата дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов, по-известен като Фатик, издават, че се случва нещо доста горещо.

Оказва се, че наследницата на Фатик – Александра Тюркмен е открила любовта на живота си. Тя има сериозна връзка с доста заможен французин. Избраникът на Александра се казва Албърт Виньо, отбелязва на страниците си „Галерия“.

Фатик

Александра вече крои сериозни планове

Ал, както го наричат приятелите му живее в Ню Йорк от доста време. Там той се занимава с хедж фондове.
От няколко години е финансов директор във фонд за здравно обслужване и като такъв взема баснословно годишно възнаграждение.

Истината е, че избраникът на наследницата на Фатик може да се похвали не само със завидния си портфейл, а и с доста привлекателен външен вид. Той наистина изглежда като модел от корицата на списание.

По-голям е от Александра само с няколко години и е луд по нея. Наследницата на Фатик обаче прави всичко по силите си да запази връзката далеч от светлините на прожекторите. Припомняме, че тя веднъж вече се опари доста сериозно покрай авантюрата си с актьора Явор Бахаров. Заради него името й редовно присъстваше в светските хроники.

След като двамата с Бахаров се разделиха, наследницата на Фатик се зарече никога повече да не прави обществено достояние връзките си.
Запознати издават, че отношенията с новата й любов, са се задълбочили доста. 26-годишната Александра вече се замисля за семейство. При все, че с французина все още не живеят под един покрив, идеята за това не й е чужда.

Пред приятелки Александра споделила притесненията си от това, че Албърт е много красив. В този ред на мисли тя се опасява, че никога няма да бъде само неин, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар