Лили Иванова погази принципите си

Лили Иванова погази принципите си
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова е човек с железен характер и рядко прави компромиси

Лили Иванова рядко прави компромиси и това е факт, известен на всички. Но този път тя погази принципите си и доказа, че наистина се е променила. С постъпката си изненада всички.

За никого не е тайна, че примата на българската естрада не приема покани за сватби. Тя избягва посещението на подобни събития не само като гост, но и като изпълнител. Но заради скъп за нея човек, примата погази принципите си и наруши обета, който е дала преди години.

Лили Иванова се появи на сватбата на любимата си племенница Мария. Младоженката е дъщеря на сестрата на изпълнителката. Певицата е изключително привързана към момичето, въпреки противоречията си с Магда.

Мария има сестра на име Радмила. И двете момичета много обичат леля си и не пропускат концертите и не само у нас, но и зад граница.

Лили Иванова, която се слави като една от пестеливите родни звезди, изненада с още един жест към булката. Примата не само пя на сватбата, но и направи невероятен подарък на Мария.

Наскоро кубратската легенда откупила от племенницата си наследствения й апартамент в Кубрат. Мария обявила жилището за продажба, тъй като имала спешна нужда от пари. Но за имота така и не се появил купувач.

Лили Иванова решила да откупи жилището, плащайки на племенницата си двойно по-висока цена.

Наскоро примата направи първата крачка и към сближаването си с Магда. От години двете са в конфликт. Но след инцидента, който претърпя сестрата на Лили Иванова, певицата е неотлъчно до нея, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар