Ива Екимова с нова тайна любов

Гласувайте за статията
Ива Екимова

Ива крие мъжа до себе си

Вдовицата на Дими – Ива Екимова, крие мъжа до себе си

Ива Екимова все по-трудно крие факта, че е отново влюбена и щастлива – пише в. „Уикенд“. Вдовицата на Дими от „Сленг“ дълги години ту жалеше по него, ту се утешаваше в прегръдките на приятеля му Петрозар. След раздялата с него Ива реши да сложи в графата „строго забранено“ всички мъже и повече да не се появява с никого под ръка публично. Това щяло да я предпази от обяснения за личния й живот и развръзките в него – отбелязва изданието.

Преди време тя реши да разбуни духовете със снимка с кавалер във Фейсбук. Оттогава се шушука, че мъжът бил по-млад от нея и заради него тя си давала толкова много зор във фитнес залата. Двамата обаче така и не се появиха повече на общи кадри, а Ива Екимова малко по малко заглъхна по темата.

Факт е, че 38- годишната Ива Екимова е започнала много да се занимава с красотата си, а в това се забелязва намесата на мъж. Блондинката удължи косата си с допълнителни кичури и все по-рядко може да бъде забелязана да се носи неглиже. Преди половин година тя за пореден път тръгна и на спорт, за да възвърне предишната си форма. Покрай него отказала алкохола и сладкото и това наистина дало резултат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар