Антон Хекимян съвсем се запусна (Вижте какво шкембе отпра)

Гласувайте за статията

Антон Хекимян се ошишка, водещият с шкембе и паласки на плажа

Антон Хекиямян след раздялата си с Василена Гръбчева досущ му отпусна края. Журналистът не се грижи за външния си вид и е наддал яко на килограми.

Както всяка година Хекимян замина на море с майка си вместо да е с компания от приятели или с някое засукано гадже. Дори по време на любовната си афера с колежката си Гръбчева водещият на сутрешния блок по бТВ пак събираше тен с татко и мама първо. А после водеше любимата си на почивка.

Снимка: в. „Уикенд“

От известно време Тони и мама Златка са се усамотили на един от закътаните плажове на Арапя. Където се наслаждават на красивата природа. Която съчетава прекрасно живописния морски залив с борови и широколистни гори.

Папараците на столично издание успяха да засекат журналиста макар, че плажът където се пече е доста закътан. От снимките, които се появиха в медиите може с просто око да се види, че Тони е с видимо запуснат външен вид.

Снимка: в. „Уикенд“

Преди няколко години Антон Хекимян се фукаше с мускулесто тяло. Ходеше на тренировки във фитнес залата редовно поне 4 пъти в седмицата. А сега гледката е повече от трагична.

Снимка: в. „Уикенд“

Освен, че се е окръглил в корема като някой чичко, който прекалява с храната и бирата е завъдил и паласки, предават от електртонното издание за светски новини hotarena.net. На всичко отгоре отдавна не се е епилирал, установяват свидетели, които го разпознаха на плажа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар