Бен Крос вдигна традиционна българска сватба (Холивудската звезда и невестата му в национални носии)

Гласувайте за статията

Бен Крос се ожени за любимата си на фестивала в Жеравна, актьорът  стана български зет

Сватбата на Бен Крос и любимата му Деяна се превърна в истинска атракция на фестивала в Жеравна. Холивудската звезда взе за булка наша сънародничка.

Снимки: btvnovinite.bg

Младоженците избраха да се врекат във вярност по стар български обичай. Те спазиха всичките традиции на българската сватба от едно време.

Снимки: btvnovinite.bg

Актьорът и любимата му Деяна бяха в национални носии. На младоженецът му се наложи да откупи булката след като бе изведен от дома си.  След заветното „Да” с което се заклеха във вярност Бен Крос каза „Мамо” на тъща си. А тя по стар български обичай го захрани с мед да им е сладък семейния живот.

Снимки: 24chasa.bg

На пищното тържество бе забелязан и председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Който също бе облякъл народна носия и даваше съвети на младоженците.

Снимки: 24chasa.bg

Холивудският актьор сподели, че сватбата му е надминала всичките му очаквания. Деяна Крос пък разказа, че Бен й е предложил брак на рождения си ден. Който празнува на 16 декември. Като обявил по микрофона в заведението, че й иска ръката. Присъстващите избухнали с аплодисменти, а тя нямало как да откаже.

Бе Крос, който е на 70 години, а булката му е на 47 е категоричен, че се е оженил за жената на своя живот. Която му е по-скъпа от златото, предават от btvnovinite.bg.

Фестивалът в Жеравна продължи с конкурс за най-красива българска носия и с много веселба. Днес предстои неговото закриване.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар