Венета Райкова не спази обещанието си (Вижте още)

Венета Райкова не спази обещанието си (Вижте още)
3 (60%) 1 vote

Венета Райкова не успя да спази обещанието си

Венета Райкова съчетава полезното с приятното. Тв водещата излезе във ваканция до септември или поне така написа в социалната мрежа Инстаграм. Венета написа още, че ще си вземе почивка и от социалните мрежи, но не спази нищо от написаното.

„Тази вечер закриваме тв сезона в 22:30 и излизаме във ваканция до септември. Желая на всички едно чудесно лято с много любов и пълноценната почивка!!! А аз ще си взема почивка дори от социалните мрежи“, написа Венета на 3-ти юни своите пожелания и обещания в Инстаграм. Но, както и сами можете да видите, не ги изпълни.

След това „сбогуване“ на тв водещата, тя не се сдържа и пусна още куп снимки преди септември. Следват кадри на това как синът й Патрик си боядисва стаята, както и информацията, че си е направил нов профил в социалната мрежа. А след това Венета качи и още куп снимки на старите и новите й книги с романи.

И през цялото време, докато уж е във ваканция от социалните мрежи, Райкова през час правеше реклама на новия си роман и не спираше да се хвали колко и какви рекорди е минал. Тв водещата сподели всеки един детайл на това как се печата новият й роман – от това как се печатат страниците до последните проби на цветовете на корицата. И разбира се, как синът й Патрик натиска копчето за започването на печатането…

Покрай много реклама на романа й, Венета пусна и някоя друга снимка от плажа със сина си, но определено преобладаваше рекламата на новата й книга. А това не може да се нарече „почивка от социалните мрежи“.

Венета Райкова не спази обещанието си сн. Инстаграм

Венета Райкова не спази обещанието си сн. Инстаграм

От пуснатите снимки става ясно едно, че тв водещата все още няма ново гадже след развода й с Тишо и почива единствено в компанията на сина си Патрик, пише ХотАрена, позовавайки се на „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар