Нова драма разтърси семейството на Митьо Очите

Гласувайте за статията

От известно време насам е поверена на грижите на гледачка

Семейството на Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, бе сполетяно от поредната драма след ареста му в Истанбул.

Родителката на Митьо Очите – леля Станка е в критично състояние. Тя е на легло с много високо кръвно. До това състояние се е стигнало след ареста му, разкриват нейни съседи от Сунгурларе, където семейството на ъндърграунд боса живее в имение за милиони от доста години.

Митьо Очите

От известно време насам е поверена на грижите на гледачка

Когато научила за случващото се с Митьо Очите, леля Станка вдигнала кръвно 230/160. Тя едва не припаднала в двора на къщата. Наложило се е да бъде повикан лекар, който да я свести и да провери дали не е получила микроинфаркт.

Още с първия арест на Митьо Очите през 2009 г. започнали и сериозните здравословни проблеми на майка му. Припомняме, че тя също бе обвиняема и съдена по едно от делата му за пране на пари. Тогава той се призна за виновен и влезе зад решетките за четири години. Леля Станка пък се размина с условна присъда.

Заради сърдечните пристъпи, които получаваше още по онова време, тя не можа да присъства на някои от съдебните заседания. Честите пререкания с журналистите я вадеха извън равновесие и се налагаше отново да бъде свестявана от адвокатите.

При все, че от тези случки са минали близо 10 години, тя така и не успяла да се възстанови от стреса. Дори се наложило да спре работа, за да не се натоварва излишно. В Сунгурларе дори се носи мълвата, че леля Станка е поверена на грижите на гледачка.

До неотдавна майката на несебърския ъндърграунд бос бе сред най-известните таксиметрови шофьорки в Слънчев бряг и околията. На нейно име се водеше таксиметровата фирма на сина й, която е под ръководството на най-голямата му дъщеря, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Нова драма разтърси семейството на Митьо Очите”

  1. Илиана

    авг. 18. 2018

    Милиони българи са с кръвно ма за тях не пишете,като си знае чедото какво говедо е е редно да си пие хаповете редовно,живеела в палат за милиони и явно не знае от де са парите😂на шапката ми ги разправяйте тез приказки

Добавете коментар