Ани Цолова изненада всички с това решение

Ани Цолова изненада всички с това решение
4.33 (86.67%) 3 votes

Журналистката няма никакво намерение да се връща на екран

Бившият кадър на Нова тв – Ани Цолова, изненада всички с решението, което взе.

Припомняме, че Ани Цолова падна от екрана на Нова тв през есента на миналата година. Към днешна дата тя няма никакво намерение да подновява телевизионната си кариера.

Ани Цолова

Журналистката няма никакво намерение да се връща на екран

Според хора от близкото обкръжение на партньорката на Виктор Николаев, тя преосмислила живота си и си дала сметка, че работата й като водеща на сутрешния блок поглъща цялото й време. Често пъти заради множеството си ангажименти изпадала в стресови ситуации и губела психологическия си баланс, отбелязва „Галерия“.

След като Ани Цолова бе свалена от екрана на Нова тв, ръководството на медията обяви, че тя ще води лайфстайл предаване. До днес въпросното предаване така и не се завъртя на екран.
Ани Цолова преценила, че не желае да се върне отново в ефира на Нова тв и засега възнамерява да стои далеч от телевизията.

През последните няколко месеца тя се е отдала на интензивно изучаване на английски език. Освен това е получила покана да чете лекции в НАТФИЗ.
За разлика от нея, брат й Стоян Георгиев, продължава да прави впечатляващи репортажи за Би Ти Ви, а съпругът й Васил Мирчев, все още работи като оператор в Нова тв, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ани Цолова изненада всички с това решение”

  1. Peci

    авг. 19. 2018

    До кога ще ни занимавате с тази кифла

Добавете коментар