Скандал: Корнелия Нинова свиква извънредно парламента! (още подробности)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова свиква извънредно заседание на парламента!

Извънредно заседание на парламента свиква лидерът на БСП – Корнелия Нинова. Причината е грандиозният скандал с хилядите българи, измамени със застраховката Гражданска отговорност. При все, че депутатите към момента си препичат телесата на морето, е малко вероятно заседанието да се състои. Ето какво обаче заяви Корнелия Нинова преди часове:

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова настоява за извънредно заседание на парламента

„Внасяме подписи за свикване на извънредно заседание на парламента. 200 000 българи са измамени със застраховка „гражданска отговорност“. Искаме да намерим решение българският Гаранционен фонд и Фондът за обезщетения да им върне парите. И след това България да води дело с кипърското застрахователно дружество за възстановяване на сумите.

Бойко Борисов да не съветва хората да внимават със застрахователите и да ги праща в Кипър да си търсят парите. А да дойде в Народното събрание и да дава отговори защо правителството му мълча досега, след като е било уведомено още на 10.05.2018г. и кой ще понесе отговорността“, заяви публично Корнелия Нинова.

„Няколко дни, преди да се обяви фалита, застрахователите повишиха цените на ГО с 50 лв. Само с това повишение ще получат 10 млн. лв от измамените! Добре подготвено ограбване!“, скочи Димитър Минчев. Но той не остана единствен в гнева си към настоящите управници.

„Не само на този въпрос трябва да отговаря другаря Борисов, а и на много други. Каква е истината за търговския регистър? Какво става в Български пощи? Защо при лекари милионери се закрива АГ в карловската болница? Защо се избиха абсолютно здрави животни на хората от Странджа? Защо коалиционен партньор твърди, че Правителството действа като хунта?… Не ги оставяйте нито ден на мира, и действайте в полза на хората! Успех!“, добавя пък разпалена потребителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар