Бомба: Шеф Петров категорично отрече оцета в туршиите! (ето как да ги правим по-вкусни и полезни)

Бомба: Шеф Петров категорично отрече оцета в туршиите! (ето как да ги правим по-вкусни и полезни)
4.5 (90%) 2 votes

Шеф Петров отрича използването на оцет в туршиите!

Кой не е правил или не е ял туршии през живота си?! В България те са на почит от време оно и всеки ги харесва. Днес обаче шеф Петров направо хвърли бомбата като твърдо отрече използването на оцет при приготвянето на туршии. Според него оцета не само не помага за вкуса, а и вреди на здравето ни:

шеф Петров

Устатият шеф Петров е категоричен – без оцет в туршиите!

„ВРЕМЕ ЗА ТУРШИИ!!!

Аз мисля, че ако българката спре да слага оцет в туршиите, ако се върнем в истинската лакто ферментация 3.8-4 грама сол на литър. И оставим ВЪЛШЕБНИЯ СВЯТ на достата ТРАКИЙСКИ РЕГИОНА да ферментират магически, хората които се хранят от тези туршии няма да посетят болница тази зима!!!

Ако го направим и с вода от нашето древно Средиземно Море, без никаква добавена сол, то бързо ще върнем здравето си там дето трябва да бъде! МАГИЯТА ОСТАВЕНА ОТ ДЕДИТЕ НИ Е БЪЛГАРИЯ И НЕЙНАТА СИЛА И КРАСОТА НЕ Е НИТО ЗЕЛЕНА НИТО СИНЯ, ТЯ Е НЕВИДИМА (от Средиземно море до Кавказ) !

А храната ни със сигурност не е тази в цикъла който започва в края на 14 век и грънците, мъката и носталгията се засича с Притурките от Колумб (по чийто път сме минали хиляди години преди)…

Сега пък ни заливат други фетиши! А около нас има магия за която сме слепи. Изглеждаме като Миньори на въглища които в Спалнята си имат тонове злато!

Еххххх, дано някой поне да пробва, поне да погледне през ключалката в спалнята…!“, категоричен е шеф Петров. Дали ще му повярвате или не, зависи изцяло от вас самите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар